Hemtjänst med hjärta

Om oss


Bäst Omsorg i Stockholm AB är ett företag med en ledning med mer än 50 års samlad erfarenhet inom vård och omsorg, specialitet inom demensvård. Ett 80-tal kunder har gett oss förtroendet att hjälpa dom i sitt hem.

Vi erbjuder även tilläggstjänster med RUT-avdrag tex. fönsterputs, stor/flytt/städning, promenader och trädgårdsarbete. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Verksamheten bedrivs i Stockholm och Solna. Vårt kontor ligger i Spånga. Vi är privatägda och har funnits sedan 2012. Se www.allabolag.se för information om styrelse och ekonomisk information. Vi har ett systematiskt kvalitetsarbete och ledningssystem som vi arbetar efter som väl motsvarar kraven i Socialstyrelsens föreskrifter. Detta innebär bland annat att vi har skriftliga rutiner och checklistor som vi följer för att leverera god kvalitet och omsorg.

Vårt motto är: Hemtjänst med hjärta

Vår personal


Vår största tillgång är vår erfarna och engagerade personal. Vi är ca 25 st varav majoriteten är undersköterskor och övriga vårdbiträden. Alla pratar bra svenska men vi kan även erbjuda andra språk.

Vårt engagemang och långa erfarenhet gör att vi tillsammans har en bred kunskap.

Vi strävar efter att ha personalkontinuitet med få men noga utvalda engagerade medarbetare för att kunna erbjuda en mer kundanpassad omsorg. Det personliga engagemanget hos våra medarbetare är det som utmärker vår verksamhet.

Vi drivs alla av att alltid leverera högsta kvalitet och ta tillvara våra kunders önskemål. Vi är medlem i Vårdföretagarna och har kollektivavtal. Vi tror på att medarbetare som trivs och har bra arbetsvillkor gör bra ifrån sig. Det leder till nöjda kunder och gör oss attraktiva som arbetsgivare. Tycker du det låter bra? Då är du välkommen in och prata jobb med oss. Vi erbjuder möjlighet att jobba dag, kväll och natt. Vi har tillgång till cykel och bil. Det går också bra att gå.

Vi är stolta att kunna säga att vi har kollektivavtal och är medlem i Almega Vårdföretagarna. IVO har beviljat oss tillstånd att bedriva hemtjänst, boendestöd, avlösning och ledsagning enligt SoL.


 

© Copyright 2019. All Rights Reserved.